Hennie en Ineke financierden hun camper met de overwaarde van hun woning en vervulden zo de wens die zij al jaren hadden.

‘Als we met pensioen zijn, kunnen we gaan en staan waar we maar willen. Dat zeiden mijn man en ik regelmatig tegen elkaar. Toen we de pensioengerechtigde leeftijd naderden, werden de dromen concreter en gingen we op zoek naar een eigen camper. Mijn man pluist altijd alles goed uit. Routes voor onze reizen kun je met een gerust hart aan hem overlaten. Zo ook het zoeken naar de mogelijkheid om de aankoop van onze camper te financieren.

We hebben een mooi huis dat veel waard is, dus hij maakte een afspraak met de hypotheekadviseur om te kijken hoe we de overwaarde van onze woning konden gebruiken voor de aanschaf van de camper. Met andere woorden: hoe we de waarde van ons huis, nu al konden omzetten in saldo op onze bankrekening om de camper te kopen. Na een goed gesprek en een voorstel dat helemaal afgestemd was op onze situatie, kozen we voor een 60-plus hypotheek. Het is een lening waarover we nu alleen rente betalen en die wij of onze kinderen in de toekomst kunnen aflossen als ons huis verkocht wordt.’

Nieuwsgierig hoe u uw dromen kunt waarmaken?
Lees meer over de 60-plus hypotheek en onze werkwijze.