Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Kosteloos en u bent niets verplicht.

Wanneer u graag wilt informeren over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie, maakt u een afspraak met ons. Dat kan bij ons op kantoor (Westpoint Tilburg) en desgewenst kunnen we ook bij u thuis komen.

Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Kosteloos en u bent niets verplicht. We nemen de tijd om samen met u uw wensen door te spreken en de huidige financiële situatie in kaart te brengen. Alle informatie die u heeft over uw woning, huidige hypotheek en uw inkomen helpt ons om een passend advies te geven. Neemt u ook gerust iemand met u mee tijdens deze afspraak die u vertrouwt. Samen hoort u meer dan alleen.

Als u na het gesprek graag een voorstel op maat wilt ontvangen, vragen we u meestal nog wat aanvullende documenten bij ons aan te leveren. Denk hierbij aan stukken over uw eventueel huidige hypotheek of uw pensioen. Deze informatie hebben we nodig voor ons adviesrapport. Daarin staat exact beschreven welke mogelijkheden er voor u zijn, welke kosten dat met zich meebrengt en wat de kosten zijn die wij maken om e.e.a. te realiseren. U weet dus precies waar u aan toe bent.

We maken vervolgens opnieuw een afspraak met u om het adviesrapport door te spreken. Pas als alles duidelijk voor u is, volgt het zetten van een handtekening. Met het rapport als uitgangspunt dienen wij voor u een aanvraag in bij de geldverstrekker. We zorgen dat alle stukken compleet zijn, zodat er snel een goedkeuring kan volgen. Omdat we samenwerken met meer dan 50 geldverstrekkers, kunnen we afspraken maken met uw eigen bank of, als dat gunstiger is, kunnen we u adviseren te kiezen voor een andere geldverstrekker. Omdat het gaat om een financiering met uw woning als onderpand, is in de meeste gevallen een taxatie van uw woning nodig. Ook dat regelen wij voor u.

De laatste stap wordt gezet bij de notaris. Daar tekent u de officiële stukken voor de start van uw droom. Dezelfde dag worden de financiën nog geregeld.

In de toekomst blijven wij uiteraard uw aanspreekpunt wanneer er vragen zijn over de 60-plus hypotheek.