We werken volgens de (strenge) wet- en regelgeving voor hypotheken

Bij 60-plus hypotheek werken alleen erkende en gediplomeerde hypotheekadviseurs. U kunt vertrouwen op hun kennis en de vele jaren ervaring die zij hebben. Wanneer u met ons in gesprek gaat, krijgt u doorgaans een eigen, vaste adviseur. U kunt er bovendien op rekenen dat de lijntjes binnen ons kantoor kort zijn, zodat u ook altijd bij iemand anders terecht kunt met uw vragen.

We werken volgens de laatste (strenge) wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken. U kunt er zeker van zijn dat onnodige risico’s zijn uitgesloten. We werken geheel zelfstandig. Dat wil zeggen dat we geen onderdeel zijn van een bank of andere geldverstrekker en geen provisie-afspraken hebben. We hebben dus geen specifieke voorkeur voor de ene dan wel de andere geldverstrekker. We werken samen met meer dan 50 geldverstrekkers, zodat we u altijd van een passend advies kunnen voorzien en ook afspraken kunnen maken met bijvoorbeeld uw eigen bank.

We geloven in een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat we de tijd nemen om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen om een oplossing te kunnen bieden die naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarbij nemen we u aan de hand mee. Vanaf de eerste afspraak tot aan de afronding.

Ons kantoor is gevestigd in Tilburg, maar de dienstverlening voor de 60-plus hypotheek is niet regiogebonden.